Skip to main content

ChromeBurner MotorPodcast: kom naar de 1e Live versie

Na een bizar goed beluisterde aflevering vanaf de MotorBeurs Utrecht, heeft het team achter de ChromeBurner MotorPodcast de smaak te pakken, en gaan ze nog een stapje verder door voor de eerste keer publiek uit te nodigen bij de opnames. Ook in deze aflevering zullen motorjournalisten Joost Overzee (Kicxstart), Arno Jaspers (Maxxmoto) en Iwan van der Valk (Nieuwsmotor) motornieuws brengen, verslag doen van eerste rijtesten en vooral een unieke inkijk achter de schermen van de motorwereld brengen.

Op zaterdag 6 april 2024 zal aan het einde van de Start Your Season dag van ChromeBurner live aflevering 49 opgenomen worden, wat eigenlijk een jubileumversie is, omdat het feitelijk de 50e keer is. Een situatie die tekenend is voor de soms wat chaotische opzet, die altijd wel bijdraagt aan de ontspannen sfeer van de ChromeBurner Motorpodcast. Daar komt deze keer bij dat het publiek om input gevraagd wordt, dus als je vragen hebt over hoe dingen in de motorwereld werken, dan is dit je kans.

Gratis maar niet voor niks

De toegang voor de opnames is helemaal gratis, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. De MotorPodcast begint vanaf 17:00 uur, aan het einde van de Start Your Season dag van Chromeburner op 6 april in Nieuwkuijk, vlak bij Den Bosch.

Aanmeldlink: Inschrijven live bijwonen opname ChromeBurner Motorpodcast

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws