Bullit Motorcycles wordt Bluroc Motorcycles

Bullit Motorcycles verandert haar merknaam naar Bluroc Motorcycles, volgens het merk zelf “om de groeiende ambitie van het merk te weerspiegelen en tegelijkertijd de link met de recente geschiedenis te versterken”. Bluroc brengt, net als Bullit, betaalbare motorfietsen op de markt die sterk zijn geïnspireerd op klassieke modellen en ontwerpen. Zowel de merknaam Bullit als modelnaam Hero riepen de nodige vragen op qua trademark en intellectueel eigendom, al is het niet bekend of dat tot problemen heeft geleid. De vragen  wordt nu rechtgetrokken met een verse start onder de nieuwe naam. De naam Bluroc komt van de eerder uitgebrachte  125cc- en 250cc motorfietsen die vintage looks met Chinese technologie combineren. 

Naast de rebranding blijft Bluroc nieuwe dealers zoeken, waardoor het bereik naar nog meer rijders wordt uitgebreid. Het bedrijf investeert volgens eigen zeggen in de UK ook fors in nieuwe showroommaterialen voor dealers en lanceert voor eind 2021 een nieuw assortiment merchandise. 

“Al onze iconische modellen belichamen telkens een stijl die bij een bepaalde doelgroep past. Avonturiers, durfals, vrije geesten, rebellen, adrenalinejunkies, levensgenieters … bij elk type rider past wel een model. Dat maakt ons gamma breed en toegankelijk. Ook de prijs en het feit dat je geen extra rijbewijs nodig hebt, maakt Bluroc Motorcycles heel bereikbaar. Eigenlijk maken we de droom om met een motorfiets te rijden werkelijkheid. Maar we maken die droom ook nog eens in stijl waar. Onze iconische modellen werken inspirerend om je motodroom te verwezenlijken.”

Bluroc Motorcycles 250 V2


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief