Skip to main content

BMW onthult M modellen volgende week

Bijna een jaar geleden was op Nieuwsmotor al te lezen dat BMW de namen van verschillende modellen had vastgelegd met de in de autowereld befaamde “M” voor de type aanduiding. Het zou gaan om de M1300GS, M1000RR en M1000XR. Na een jaar van speculaties en vermoedens zou het dan eindelijk zo ver moeten zijn.

Middels een post op het officiële Instagram account van BMW Motorrad Nederland hebben ze, ondersteund door een letterlijk in mist gehulde foto, aangekondigd dat de “M” modellen over een week zullen worden getoond aan het (wellicht digitale) publiek. Tevens is de hashtag #BornOnTheTrack erbij gezet die de “M” ,welke sinds 1972 in het autosegment staat voor “Motorsport” , de nodige belading moet meegeven.

Op de website van BMW Motorrad Nederland is het volgende te lezen over de aanstaande “M” modellen:

Topprestaties in de motorsport komen niet uit de lucht vallen: daaraan liggen jarenlange ontwikkelingen, tests, verbeteringen en heel veel passie aan ten grondslag. De HP modellen van BMW Motorrad met speciale opties en de speciale accessoires met HP logo vormden al het sportieve speerpunt van de superbikes van BMW Motorrad. Daarbij gold als duidelijke ambitie om de prestaties continu te verbeteren en op die manier te zorgen voor topprestaties op het circuit en op de weg. Nu nemen wij de volgende stap en bieden voortaan exclusieve pakketten en accessoires onder de merknaam M.

 Nog een week geduld en dan weten we meer.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws