BMW Motorrad presenteert 7 juli nieuwe elektrische motorscooter

Aanstaande woensdag, 7 juli, presenteert BMW Motorrad vanaf 10.00 uur de wereldpremière van een geheel nieuwe elektrische motorscooter als opvolger van de C evolution die al in 2012 werd gepresenteerd en in 2014 in productie kwam. De (Engelstalige) presentatie zal plaatsvinden als een online livestream die beschikbaar is op de officiële BMW Motorrad Facebook-pagina, de BMW Motorrad YouTube-kanalen, de BMW Group en de BMW Group LinkedIn-pagina.

https://www.facebook.com/BMWMotorrad
https://www.youtube.com/BMWMotorrad

Al in november 2020 presenteerde BMW onder de naam CE 04 het prototype van de nieuwe elektrische motorscooter die het begin moet markeren van de volgende generatie BMW elektrische motorscooters die de C evolution zal vervangen. Die laatste bevat overigens 48 pk en heeft een bereik tot 160 kilometer (fabrieksopgave). De aanstaande CE 04 zou alles beter moeten kunnen.

BMW geeft aan dat de elektrische scooter CE 04 moet worden gezien als een puur transportmiddel voor vervoer en communicatie voor stadspendelaars. Met een elektrische aandrijving, futuristisch design en uitgebreide connectiviteitsoplossingen willen ze het scootersegment opnieuw definiëren. BMW beperkt de mobiliteitseisen van de CE 04 tot stadsverkeer lijkt het, dus korte ritten. Er is helaas nog geen informatie over de aandrijving of mogelijke actieradius vrijgegeven. Hiervoor zullen we moeten wachten tot de première op woensdag 7 juli.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief