Skip to main content

Android Auto voor Honda Gold Wing

Vanaf halverwege juni dit jaar komt Android Auto beschikbaar voor de 2020 versie van de Honda Gold Wing. De Gold Wing is vanaf oktober 2017 al geschikt voor Apple CarPlay, waarmee het de eerste motorfiets was die deze connectiviteit bood. Door middel van een software update kunnen gebruikers van een Android smartphone vanaf juni nu ook de telefoon koppelen aan het infotainment systeem van Honda’s toermotor.

Door middel van Android auto kunnen gebruikers eenvoudig gebruik maken van een (vereenvoudigde) weergave van verschillende applicaties, die te bedienen zijn door de stembediening van Google Assistent. Op deze wijze kan eenvoudig en zonder de handen van het stuur te halen, gebruik gemaakt worden van zaken als Google Maps en Spotify. Maar ook binnenkomende berichten van verschillende apps worden zichtbaar op het display van de motorfiets.

Honda geeft aan Apple CarPlay en Android Auto naar meerdere modellen te willen brengen, maar geeft nog niet aan welke modellen dit zijn en wanneer we de update kunnen verwachten.

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws