Skip to main content

2024 kleuren voor Kawasaki 400’s in Japan

In Japan heeft Kawasaki nieuwe 2024-kleurstellingen voor de Ninja 400 en Z400 onthuld. Dit betekent niet dat (al) deze kleuren naar Europa komen, maar in sommige gevallen zien we kleurstellingen ook hier opduiken. Daarnaast is het wel een aardige aanwijzing over hoe de designs voor het komende modeljaar eruit gaan zien. Daarnaast maakt het 100% duidelijk dat deze twee modellen geen nieuwe versie krijgen in het komende modeljaar.

2024 Kawasaki Ninja 400 (Japan)

Naast de bekende KRT-editie, die ongewijzigd blijft, komt er een zwart/witte kleurstelling, die officieel (waarschijnlijk) Pearl Ivory x Metallic Matte Grey heet. Daarnaast duikt er ook een groene/zwarte kleurstelling op, die wel doet denken aan de KRT-kleuren, maar die officieel Magnetic Metallic Darkgrey x Metallic Spark Black heet.

2024 Kawasaki Z400 (Japan)

De lichte naked krijgt een zwarte kleurstelling, maar de accenten zijn anders dan het 2023-model met dezelfde basiskleur. Die waren geel op een model met een groen frame, maar wordt nu met rode accenten en een rood frame. Dat vergelijk maakt wel weer duidelijk dat er wel degelijk verschillen zijn in de wereldwijde kleurstellingen, want die waren in 2023 in Japan totaal verschillend van die in Europa.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws