Skip to main content

In Japan heeft Kawasaki vandaag de kleurstellingen voor de klassiek gelijnde W800, W800 Cafe en W800 Street bekend gemaakt, technisch blijven de modellen gelijk aan die van 2020. Het is nog afwachten welke kleuren hiervan ook naar Europa gaan komen, die kunnen bij motorfabrikanten per werelddeel verschillen, maar zijn bij Kawasaki vaak redelijk gelijk. Overigens is Kawasaki traditioneel rijkelijk vroeg met de bekendmaking van de nieuwe kleuren, maar dit is vooral zo omdat ze er in Japan zelf ook al vlot mee gaan komen; daar moeten de 2021 modellen al in oktober 2020 in de showrooms staan. 

Voor de 2021 ‘standaard’ W800 introduceert Kawasaki in Japan nu een nieuwe, klassiek ogende Metallic Ocean Blue kleurstelling. Het lijkt erop dat dit wel een kleur is die ook interessant is voor Europa. Het kan ook zo zijn dat de bestaande kleuren gevoerd blijven worden, naast de nieuw aangekondigde kleurstelling. 

Voor de W800 Street is er in Japan in 2021 een Metallic Matte Graphite Gray x Metallic Flat Spark Black kleurencombinatie, maar dit lijkt geen Europees model. Daarnaast wordt de kuip van de W800 Cafe wordt voorzien van Metallic Graphite Gray x Metallic Diablo Black kleuren, met daarbij vooral een opvallend turquoise zadel, wat de kansen voor de Europese markt ook niet groot maakt. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws