Skip to main content

Op de Eicma in Milaan heeft Suzuki de V-strom 250 onthuld. Volgens Suzuki moet deze motor op een volle tank 500 kilometer kunnen halen. Het blok is aangepast voor een optimaal koppel in het lage en midden toerenbereik, is er nieuwe inlaatklep gemonteerd en is het blok geschikt voor Euro4 normering. Het blok twee-in-lijn blok meet 248cc en heeft 24,5 pk bij 8.000 toeren per minuut en 23,4 Nm koppel bij 6.500 tpm.

De nieuwe V-strom staat op IRC RX-01F D en RX-01R banden, voor en achter in 17”. Het windscherm is opnieuw ontworpen en is getest in een windtunnel. Ophanging voor zijkoffers is standaard en ook de zijkoffers zelf zijn speciaal voor deze V-strom ontworpen. Verder is er een grote drager aan de achterkant gemonteerd die 8,5 kilo kan dragen en is de motor standaard voorzien van een 12V plug.

De V-strom 250 heeft een full LCD instrumentenpaneel met LED indicatielampjes, LED achterlicht, knipperlichten met helder glas, petal-type remschijven en 10 spaaks wielen. De V-Strom is leverbaar in Pearl Nebular Black/Solid Dazzling Cool Yellow (Zwart-Geel), Metallic Diamond Red (rood) en Pearl Nebular Black (zwart)


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws