Skip to main content

Vivian van Kaam vertrekt bij Piaggio

Piaggio

Na een lange carrière in de motorbranche vertrekt Vivian van Kaam als PR & Trade Marketing Manager bij Piaggo in Nederland. Recent vertrok daar ook directeur Alex van de Hoff. Van Kaam zal voor het eerst in zeer lange tijd niet meer in de motorwereld werkzaam zijn.

“Na bijna 6 jaar werkzaam te zijn bij Piaggio Vespa BV als PR & Trade Marketing Manager wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na 26 jaar actief te zijn in de 2-wielerbranche ga ik deze branche verlaten. In 1997 begonnen als afdelingssecretaresse Power Products bij B.V. Nimag (Suzuki) in Heinenoord. Van 2000 tot 2017 in diverse marketing, PR en events functies bij Bridgestone, voor verschillende productgroepen in Benelux. Sinds 2017 bij Piaggio Vespa BV voor de merken: Piaggio, Vespa, Aprilia & Moto Guzzi.”

“Vanaf 1 maart a.s. werk ik bij DAF Trucks N.V. in Eindhoven. Op het hoofdkantoor ga ik de functie Public Relations en Social Media specialist vervullen. Een nieuwe uitdaging, met meer specialisme. Een branche die me niet helemaal vreemd is. Bij Bridgestone ben ik verantwoordelijk geweest voor de PR en Events voor vrachtwagenbanden in Benelux.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws