Skip to main content

Porsche-dealer neemt Harley-Davidson Big-Rivers over

Harley-Davidson

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren is overgenomen door Mark Wegh, o.a. eigenaar van Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables. Wegh ziet in het historische merk en het mooie bedrijf een belangrijke aanvulling op zijn bestaande activiteiten.  

Per direct nieuwe eigenaar

Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren heeft met Mark Wegh per direct een nieuwe eigenaar gekregen. Het bedrijf dat in 2010 werd opgericht door Albert van der Steen, geldt als het belangrijkste verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden. 

No-nonsense aanpak

Albert van der Steen over de overname: “Wij houden van een no-nonsense aanpak bij Big-Rivers, en afspraak is afspraak. Net als bij Porsche Centrum Gelderland maken wij tijd voor de klant, lopen wij heel hard om klanten tevreden te maken en te houden. Mark Wegh gaat met zijn visie, het streven het altijd goed te willen doen en zijn enorme netwerk van grote waarde zijn voor ons, ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.” 

Mark Wegh: “Die gedeelde passie onderstreept dat Harley-Davidson en Porsche perfect samengaan. Ik heb ontzettend veel zin om mijn enthousiasme en ervaring als Porsche-dealer in te zetten bij Big-Rivers. Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen, vertrouwde team en zal zich met kennis en kunde blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.”

Het team van Big-Rivers zal zich, net als in het verleden, blijven richten op nieuwe en gebruikte Harley’s, onderdelen, onderhoud en reparatie en kleding en accessoires. Big-Rivers bevindt zich op een steenworp afstand van Porsche Centrum Gelderland in Heteren. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws