Politie op zoek naar onopvallende motorkleding

De politie heeft een zogenaamde marktconsultatie aangekondigd voor de levering van onopvallende motorkleding. Bij de politie rijden de meeste agenten in opvallende motorpakken op opvallende motoren. Er zijn echter ook momenten, situaties en functies waar het gewenst is dat politiemedewerkers onopvallend rijden op onopvallende motoren en scooters. Hiervoor wil de politie een Europese aanbesteding houden voor de verwerving van onopvallende motorkleding. Het gaat hierbij om de A-merken motorkleding. In dat kader is de politie bezig met een oriëntatie op de leveranciersmarkt voor onopvallende motorkleding. 

De gevraagde motorkleding moet gaan bestaan uit normale motorkleding zoals een motorjack, motorbroek (zomer en winter), tube, warmtejasje, windstopper, handschoen, laars, onopvallende motor- en brommerhelmen en crossmotor-, scooter- en brommerkleding. De geschatte jaarlijkse waarde van de aankopen van in de markt gangbare motorkleding voor de politie is ongeveer € 100.000, -. 

 Het doel van de marktconsultatie is om meer gedetailleerd inzicht te krijgen welke mogelijke leveranciers/producenten, die de hele uitrusting kunnen leveren, er in de markt actief zijn. De politie wil de informatie uit deze marktconsultatie gebruiken bij de nadere besluitvorming, o.a. bij het formuleren van de verwervingsstrategie en het opstellen van de te publiceren aanbestedingsdocumenten. Ook wil men inzicht krijgen of er (voldoende) geïnteresseerden zijn voor de verwerving van onopvallende motorkleding, inzicht krijgen in de markt van de A-merken voor motorkleding en onderzoeken welke markt- en productontwikkelingen er zijn. 

Het is nadrukkelijk niet het doel van de marktconsultatie om een voorselectie van leveranciers/producenten en/of producten te maken. De marktconsultatie is voor alle betrokkenen vrijblijvend en heeft geen invloed op eventuele deelname aan de verwerving. Aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend bij de eventuele verwerving. Het hele proces loopt via de officiële aanbestedingskanalen van de overheid. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief