Skip to main content

Ook Motorcentrum Eibergen krijgt Voordeelhelmen motorkledingshop

Met de opening van een motorkledingwinkel in het pand van Motorcentrum Eibergen, heeft Voordeelhelmen haar vierde filiaal geopend. Hiermee neemt Voordeelhelmen met een franchiseformule in feite een deel van de winkelmeters over, zodat de motordealer een compleet aanbod aan haar klanten kan bieden, met daarnaast een bewezen digitaal platform voor online verkoop. Overigens dekt de naam van Voordeelhelmen niet de lading; het bedrijf heeft gewoon een volledig motorkledingwinkel-aanbod. De motorzaak in Eibergen laat weten dat het gaat om “dezelfde winkel, dezelfde mensen, dezelfde missie en visie, maar meer producten, een actuele webwinkel en scherpere prijzen”. Door de corona-regels zijn klanten nog niet welkom in het winkelpand zelf, maar online bestellen gaat al wel. 

Eerder nam Neal Gray van Voordeelhelmen.nl ook al de motorkledingafdelingen van Motorcity in Amsterdam en Motorcenter Rijen over, recent gevolgd door de motorkledingshop van Niwa in Zwaagdijk. Gray zegt dit jaar op dezelfde manier nog drie winkels als franchisenemers te gaan openen, met als einddoel landelijke dekking te krijgen. 

Motor Centrum Eibergen is vanouds vooral bekend als Honda-dealer, maar is ook dealer van Triumph, KTM en Husqvarna, met daarnaast -sinds kort- ook de motorcrossmodellen van KTM en Husqvarna. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws