Skip to main content

Kort nadat BMW Motorrad al -zeer vroeg- liet weten niet op de belangrijkste motorshows ter wereld aanwezig te zijn, sluit nu ook KTM zich hierbij aan. Dit betekent dat ze niet met een grote stand op de INTERMOT (Keulen) in oktober en de EICMA (Milaan) in november staan. Hierdoor zal niet alleen het bedrijf fysiek afwezig zijn, maar gevolg is vooral dat het belangrijkste presentatiemoment voor de nieuwe modellen voor modeljaar 2021, ergens anders zal komen te liggen. 

De goede planning van dergelijke evenementen loopt momenteel gevaar door de onzekerheid over de beperkingen op openbare bijeenkomsten in de meeste landen. Het jaarlijkse succes van deze indoorshows zorgt er ook voor dat honderdduizenden bezoekers zich gedurende dagen en zelfs weken verzamelen in afgesloten ruimtes. Om deze redenen heeft KTM AG besloten hiervan af te zien, als een manier om bij te dragen aan een veilige en sterke terugkeer naar normale activiteit. 

Het bericht is ietwat warrig als het aankomt op de bedoelde merken van KTM, maar het lijkt erop dat dit geldt voor zowel KTM, Husqvarna als GasGas geldt. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws