Noordelijke Motorbeurs 2018 van Groningen naar TT Hall Assen

De Noordelijke Motorbeurs verhuist na 22 jaar van Groningen naar Assen. Volgens de organisator van de beurs is dit een gevolg van de slechte staat waarin de originele locatie, Martiniplaza in Groningen, verkeert. Dit meldt het Dagblad van het Noorden, maar rondom de overgang lijkt toch veel meer aan de hand. De overgang is namelijk een nieuw hoofdstuk in de gang van zaken rondom de TT-Hall, waarin de oorspronkelijke inititiefnemers van de Hal in conflict kwamen.

Al vanaf de bouw van de TT-Hall, onderdeel van het “TT-World” terrein op de oude Noordlus van het TT-Circuit, is het zoeken naar een rendabele manier van exploiteren. Recent werd TT Exploitatie, het bedrijf van exploitant en Hal-initiatiefnemer Gerard Stamsnijder, na een rechtszaak uit de hal gezet wegens een grote huurachterstand. Nu wordt de exploitatie door de andere Hal-initiatiefnemer Libema verzorgd, dat bedrijf is ook eigenaar van een groot aantal andere evenementenlocaties zoals de Americahal in Apeldoorn, Autotron Rosmalen, de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, Beekse Bergen, Expo Haarlemmermeer, IJsselhallen Zwolle, Omnisport Apeldoorn em de Zeelandhallen in Goes. 

Dat de Noordelijke Motorbeurs nu naar de TT-Hall komt, lijkt voor Stamsnijder extra pijnlijk; in de TT-hall werd door Expo Management (ook van Stamsnijder) al sinds enige jaren de Motor Expo georganiseerd, waarbij beide motorbeurzen elkaar flink beconcurreerden. Met de overgang naar de nieuwe organisaties is het dus ook einde verhaal voor de Motor Expo motorbeurs.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief