Skip to main content

Nieuwe fabriek en hoofdkantoor Norton Motorcycles in Engeland

Norton

TVS Motorcycles, sinds april 20202 de nieuwe eigenaar van het klassieke motormerk Norton Motorcycles, heeft zojuist een nieuw, wereldwijd hoofdkantoor in Solihull (West Midlands, UK) geopend, waar het -volgens Norton zelf- nu ook over een ‘ultramoderne productiefaciliteit’ beschikt. Die moet de basis gaan vormen voor de strategische groei van het merk, met als zelf geformuleerd doelstelling ‘wereldleider te worden in luxe handgemaakte motorfietsen’. 

De nieuwe productielijn zal volgens het motormerk ongeveer 8000 motorfietsen per jaar kunnen leveren. De locatie in Solihull zal ook Norton’s wereldwijde ontwerp- en R&D, klantenshowroom, servicewerkplaatsen en kantoren huisvesten. Opvallend is verder dat op de foto’s een flinke rij nieuwe Commando 961-modellen wordt getoond. Recent kondigde het Britse bedrijf voor het eerst officieel een nieuw model aan onder Indiaas leiderschap, maar dat ging om de Norton V4 SV

Sudarshan Venu, Joint Managing Director, TVS Motor Company “De opening van het nieuwe hoofdkantoor is een belangrijke stap voorwaarts voor Norton Motorcycles en is een trots moment voor iedereen. We leggen voor het merk Norton de basis voor een duurzame toekomst op lange termijn.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws