Skip to main content

Nieuwe eigenaren voor MotoPort Leek

Motorzaak MotoPort Leek is overgenomen door Iwan Kort en zijn partner Marieke Schuring, die tot nu toe een bromfietszaak in Groningen voerden. Zowel de motorzaak als het pand werden door de vorige eigenaar verkocht, terwijl alle dealerschappen (Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio) behouden blijven en de MotoPort franchise aangehouden wordt.

Met de aankoop van de motorwinkel in Leek komt een plan uit waar volgens Marieke Schuring “al jaren naar is toegewerkt”. Ze hadden zakelijk al langer contact met Roelof Eding en spraken wel eens eerder over overname van de zaak, maar nu is de sprong naar de “droom” dan toch echt gemaakt. Eding blijft de eerste tijd nog in de buurt om de overdracht soepel te laten verlopen, maar Schuring zegt dat het nu al als een familiebedrijf aanvoelt.

Volledige aandacht

De nieuwe eigenaren verdelen hun tijd nu nog over beide zaken, maar het is de bedoeling dat er voor Luytink Tweewielers in Groningen een andere oplossing komt, zodat de aandacht volledig op de motorzaak gericht kan gaan worden.

MotoPort Leek Zernikelaan 6a – 9351 VA Leek – Tel 0594-511349 – www.motorportleek.nl


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws