Skip to main content

In mei 2001 openden Jorien en Corné van Meel de deuren van het huidige pand van Van Meel Motoren in Made.  Sinds 2004 zijn zij Yamaha exclusief dealer. Al die tijd hebben zij het bedrijf vol passie en toewijding opgebouwd tot haar huidige vorm. Nu na 22 jaar zullen zij nog wel werkzaam blijven in het bedrijf, maar dragen zij de zaak vol vertrouwen over aan Wouter Flipsen.

Service voorop

Wouter Flipsen is al sinds 16-jarige leeftijd werkzaam bij Van Meel Motoren en heeft zich daar voortdurend ontwikkeld. Zijn diepgaande kennis van motoren en passie voor het vak maken hem volgens de huidige eigenaren de perfecte keuze om Van Meel Motoren voort te zetten. Volgens Wouter zelf zal er voorlopig niet veel veranderen: de naam blijft hetzelfde en onder het motto ‘Topkwaliteit producten- en geweldige service leveren’ blijven ook dezelfde waarden en inzet voor klanten bestaan.

Langdurige relaties met dealers

Mario Janssen, Country Manager Yamaha Motor Europe, branch Benelux: “Bij Yamaha zijn we toegewijd aan ons dealernetwerk en willen we langdurige relaties met onze dealers opbouwen. We zijn dan ook trots op de jarenlange succesvolle samenwerking met Van Meel Motoren en bedanken Jorien en Corné van Meel voor hun tomeloze inzet al deze jaren. Wij kennen Wouter Flipsen als een gepassioneerd medewerker die ons merk op de best mogelijke manier zal vertegenwoordigen en feliciteren hem dan ook met zijn nieuwe positie en kijken uit naar nog vele jaren van vruchtbare samenwerking.”

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws