Skip to main content

Nieuwe eigenaar BMW Motorrad dealer Motor Houtrust

Middels een nieuwsbrief aan zijn klanten heeft Cees Esser bekend gemaakt BMW Motorrad dealer Motor Houtrust in Den Haag wegens privé omstandigheden verkocht te hebben aan Arnold Willebrands. Esser bouwde dealer op een nieuwe locatie uit, begin 2013 werd er een compleet nieuw pand geopend op de Arianelaan. Esser over de overdracht: 

“Voor sommigen die mijn privésituatie kennen is het misschien niet helemaal verrassend, maar mijn vrouw en ik zijn genoodzaakt ons leven anders te gaan indelen. Een keuze die aan de ene kant heel makkelijk is, maar anderzijds heel moeilijk en al helemaal niet leuk, omdat ik afscheid neem van bijna 10 jaar ziel en zaligheid. Om die reden kies ik ervoor om geen officieel afscheid te nemen.”

Willebrands is afkomstig uit de automotive branche, waar hij als dealer van Mercedes Benz werkzaam was om later programmamanager personenwagens bij opleider CIVOM te worden. Dat Willebrords enthousiast is hoeft geen betoog: 

“Zelf ben ik opgegroeid in de autobranche, fervent motorrijder, gek op de techniek en sinds mijn geboorte stroomt er benzine door mijn aderen. Ik verheug mij erop om samen met ons team te werken aan een nog hoger serviceniveau maar zeker ook het verder uitbreiden van ons klantenbestand.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws