Skip to main content

MV Agusta fabrieksvestiging voor Nederland en België, Dries Waeyaert Country Manager

MV Agusta

Nadat recent MotoMondo van Jan Ykema aankondigde vanaf 2022, na 23 jaar, geen Benelux-agent meer voor MV Agusta te zijn, heeft MV nu per 1 februari 2022 de Belg Dries Waeyaert als country manager voor de Benelux aangesteld. Dit betekent dat de fabrikant zelf haar producten in Nederland, België en Luxemburg vanuit een eigen ‘fabrieksvestiging’ gaat leveren. 

Met de aanstelling van Waeyaert als Country Manager zet MV gelijk een zeer ervaren persoon op die positie. Waeyaert werkte eerder al 13 jaar voor MotoMondo en kent MV uit die tijd dus goed. Verder was hij als commercial business development consultant drie jaar werkzaam binnen het dealernetwerk van BMW Motorrad Belux, maar ook 6 jaar als district manager BeLux voor Harley-Davidson. Het lijkt er dan ook op dat Waeyaert de juiste man is om het -deels- zwakke dealernetwerk van MV Agusta te laten groeien, waarbij er in Nederland vooral gezocht zal worden naar nieuwe motordealers met hoge ‘premium’ kwaliteit. 

Dries Waeyaert: “Ik stap met veel trots in de grote schoenen van Jan Ykema en kijk ernaar uit om mijn 20 jaar ervaring met high-end motorfietsmerken in te zetten om MV Agusta te helpen ontwikkelen in de Benelux. Het huidige gamma aan MV Agusta motoren en het bestaande Benelux dealernet biedt een solide basis om verder te bouwen aan uitstekende klantervaringen en ik stel met veel enthousiasme mijn ervaring en energie ten dienste van dit schitterende merk.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws