Motorhuis Zwolle op 31 maart officieel geopend

Op 31 maart 2018 opent Motorhuis Zwolle officieel haar deuren. ARAL Motor Service (Ducati specialist) en B&M Werkplaats (BMW specialist) hebben de handen ineen geslagen en gaan samen verder onder één dak aan de George Stephensonstraat 5 in Zwolle. 

ARAL Motorservice begon in 2008 en groeide dermate snel dat er in 2010, wegens ruimtegebrek en aanhoudende drukte, verhuisd moest worden naar een groter pand. Naast alleen onderhoud werd ook verkoop een belangrijke tak werd en werd ARAL Motorservice niet alleen een punt voor onderhoud maar kon men daar ook terecht voor een Ducati occasion. Het is 2016 dat B&M Werkplaats naast ARAL Motorservice een hal huurt om daar BMW occasions te verkopen. Een samenwerking is snel een feit, ARAL Motorservice verzorgt het onderhoud voor B&M Werkplaats en samen groeien zij verder tot Motorhuis Zwolle en dit op een nieuwe locatie!

Bij Motorhuis Zwolle kun je terecht voor je nieuwe én gebruikte BMW en Ducati’s, accessoires, kleding & helmen, reparatie, onderhoud, schade herstel en tuning en race service. Met een team van drie vaste medewerkers en twee parttime medewerkers staat bij ons de passie voor motorrijden én de beide merken centraal, het team maakt Motorhuis Zwolle. Je bent van harte welkom op 31 maart van 12:00 tot 16:00 uur om onze nieuwe zaak te bekijken.

Motorhuis Zwolle – George Stephensonstraat 5 – 8013 NL Zwolle 038-460 8792 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief