Motor Venray wordt Motoport Venray

De MotoPort organisatie verbetert haar dekking in Nederland. Het professionele samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers die sinds 33 jaar onder de naam MotoPort werken, heeft Motor Venray in haar gelederen gesloten. Na een grondige verbouwing zal Motor Venray medio december 2015 heropenen als MotoPort Venray. Als MotoPort Venray wil Erik Kuijpers met zijn team de service naar haar klanten verder verbeteren en binnen de MotoPort organisatie profiteren van de schaalgrootte. De MotoPort organisatie is toonaangevend en sinds jaar en dag marktleider in de motorbranche.
Naast de huidige collecties wordt dan ook het vertrouwde assortiment van MotoPort getoond in Venray, waaronder de exclusieve kledingcollecties van de merken Dane en Difi evenals helmenmerk Bayard. Ook voor services zoals het MotoPort Flexplan, de MotoPort No Risk verzekering en ook als servicepunt van de MotoPort webshop kan men voortaan in Venray terecht.

MotoPort Venray blijft de dealerschappen van BMW Motorrad, Kawasaki, Suzuki en Triumph voeren en ook voor wat betreft de medewerkers verandert er voor de klanten niets en blijven de vertrouwde personen hen van dienst. Het begin dit jaar geopende Occasion Center wordt al verbouwd en vergroot waardoor er nog meer door MotoPort Venray geselecteerde Quality Occasions gepresenteerd zullen worden.

De heropening als MotoPort Venray staat gepland voor 2 en 3 januari 2016
Eerste wapenfeit van de toetreding is de MotoPort SuperSale. In het weekend van 2, 3 en 4 oktober doet Motor Venray mee aan deze grote uitverkoopactie en gaan ze plaats maken voor de nieuwe collecties. Er kan geprofiteerd worden van flinke kortingen op kleding, helmen en accessoires. Ook zijn er tal van aantrekkelijke aanbiedingen op nieuwe en gebruikte motoren om plaats te maken voor de nieuwste modellen. Zondag 4 oktober is MotoPort Venray geopend van 11.00 tot 16.00 uur.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief