Skip to main content

Leiding Double R Trading en RR Mobility volledig in handen van Robert van de Nadort

Gorinchem, 30 september 2015 – Na in het verleden ondermeer een verkoopfunctie bij het bekende Motorhuis Safe te hebben vervuld, richtte Roelof Schiltmans in 1995, samen met Robert van de Nadort, Double R Trading op. Het bedrijf was en is gespecialiseerd in de import en export van motorfietsen, quads en motoronderdelen. Nu is voor Schiltmans de tijd gekomen om van een welverdiende rust te gaan genieten. Mede-eigenaar en directielid Robert van de Nadort wordt nu volledig verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over Double R Trading en de dochteronderneming RR Mobility. Van de Nadort is sinds 1988 werkzaam in de motorfietsbranche. De samenwerking met Roelof Schiltmans begon voor Van de Nadort bij Motorhuis Safe waar hij leiding gaf aan de Motor Trading Company.

Leiding Double R Trading en RR Mobility volledig in handen van Robert van de Nadort

Schiltmans neemt afscheid
In 1976 is Roelof Schiltmans als verkoper in dienst gekomen bij Motorhuis Safe waar hij in 1988 werd benoemd tot commercieel directeur. In 1992 ging Motorhuis Safe over in handen van de Euro Motorcycle Group waarbij Schiltmans toetrad tot de directie.In 1995 besloot Roelof Schiltmans om samen met Robert van de Nadort een eigen onderneming te starten en werd in Leerdam Double R Trading bv, opgericht, gespecialiseerd in de import en export van motorfietsen, quads en onderdelen daarvoor.De zaken verliepen uiterst voorspoedig waardoor een nieuw pand noodzakelijk werd. In 2001 verhuisde Double R Trading dan ook naar een nieuw gebouwd pand in Gorinchem met ondermeer drie laadperrons. In de diverse warehouses is er ruimte voor de opslag van motorfietsen, quads en onderdelen voor nagenoeg alle merken. In 2010 werd dochteronderneming RR Mobility bv opgericht voor de import en distributie van de innovatieve GOVECS elektrische scooters in de Benelux.

Robert van de Nadort
“Met enige weemoed nemen we – zakelijk – afscheid van Roelof, maar wij gunnen hem natuurlijk van harte dat hij eindelijk meer vrije tijd krijgt,” zegt Robert van de Nadort. “Wij gaan zijn zakelijk inzicht en zijn ervaring zeker missen bij de verdere ontwikkeling van Double R Trading. Maar ik weet zeker dat we Roelof van tijd tot tijd nog zeker zullen zien, want collegialiteit stond hoog in zijn vaandel.”

Double R Trading
Double R Trading is uitgegroeid tot een toonaangevende internationale wholesale-organisatie op het gebied van motorfietsen, quads en onderdelen. Het werkgebied strekt zich uit tot ruim 25 landen, van Amerika en Australië tot Zuid Afrika. Double R Trading heeft sinds 1995 een enorme kennis vergaard van de internationale markten. Van nagenoeg alle merken, zoals Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, MV Agusta, Suzuki, Triumph en Yamaha heeft Double R Trading modellen in voorraad voor directe levering wereldwijd.Andere door Double R Trading gevoerde producten zijn jet ski’s en buitenboord motoren, van klein tot groot. Sinds geruime tijd is ook de levering in Europa van onderdelen en accessoires een belangrijke activiteit van Double R Trading.Met de officiële import van geavanceerde elektrische, in Europa geproduceerde GOVECS-scooters, heeft Double R Trading met haar dochteronderneming RR Mobility met succes ingespeeld op de groeiende vraag naar elektrische tweewielers.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws