Skip to main content

Hein Gericke Grave sluit deuren

Vorige week heeft Hein Gericke motorkleding & accessoires in Grave de deuren van de winkel moeten sluiten. Er waren al langer aanwijzingen voor problemen, maar eerder wilde een woordvoerster tegenover Nieuwsmotor niet bevestigen dat de winkel mogelijk gesloten zou worden. Nu blijkt de winkel dan toch dicht, wat met een bericht op de Nederlandse Facebookpagina van Hein Gericke werd gemeld. 

“Helaas is het doek gevallen voor onze mooie winkel in Grave. Door tegenvallende omzetten is het niet mogelijk gebleken om de aankomende winter door te kunnen komen. Graag willen wij jullie bedanken voor de gezellige tijd en hoop jullie wellicht volgend jaar op de motorbeurs in Utrecht tegen lijf te lopen. Team HG Grave.” 

Opvallend genoeg ontspon er zich daarna onder het Facebookbericht van de sluiting een discussie tussen HG Grave en een mede-oprichter van de winkel in het Brabantse dorp. 

De winkel in Grave was na sluiting van HG Amsterdam in Nederland nog de enige winkel van het Duitse concern, deze winkel draaide als franchise met een eigen ondernemer. In Groot Brittanië en Duitsland werd het Hein Gericke concern eerder failliet verklaard. De Duitse tak werd weer doorgestart met Rutian Liao, CEO van de Chinese helmenfabrikant LS2, als nieuwe eigenaar. Eind 2015 werd Hein Gericke Europa echter weer failliet verklaard. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws