Gert (Altena) Motoren opent op nieuwe locatie in Woerden

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de motorzaak Gert Altena Motoren (G-A-M) niet overgenomen door een collega motorzaak. Wel is het zo dat Gert Altena verhuist vanuit Kamerik naar Woerden. Met deze verhuizing is een groot deel van de inboedel, met name kleding en moteren, verkocht aan andere motorzaken en is een deel weggegeven aan goede doelen. In gesprek met Nieuwsmotor.nl geeft Gert aan dat de reden van de verhuizing enerzijds te maken heeft met een meer centrale ligging en anderzijds gaat zorgen voor een nieuwe start met een frisse moderne kijk op de motorbranche. Met deze nieuwe start zal de naam Gert Altena Motoren ook veranderen naar Gert Motoren, wat in Woerden dan ook al op de gevel staat. Gert geeft aan dat er op dit moment ook hard gewerkt wordt aan een nieuwe website. Ondanks de verhuizing en naamsverandering zullen telefoonnummer en e-mail adres gelijk blijven. 

Op de nieuwe locatie zal Gert Motoren zich met name richten op reparatie en onderhoud. Toch blijft er een gedeelte in pand als showroom bestaan. De showroom zal vooral gevuld worden met GTS scooters, waar Gert Motoren exclusief dealer van is. Daarnaast zullen er ook enkele motorfietsen te koop staan, evenals accessoires en helmen.
Op dit moment nog druk met verbouwen, geeft Gert aan dat hij nog wel motorfietsen zal gaan verkopen. Dit zal hij doen door middel van advies op maat. Waarin hij, in eigen bewoording, een makelaarsfunctie heeft door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Als oud-keurmeester van de ANWB gaat hij dan op zoek naar een motorfiets naar wens voor de klant. Hier zal op de website ook een sectie voor worden ingericht. Tevens kunnen klanten een aankoopkeuring laten uitvoeren.

Op zaterdag 1 februari 2020 zal de nieuwe locatie officieel geopend worden tijdens een open middag van 14:00 tot 17:00. De nieuwe locatie kunt u vinden in Woerden op industrieterrein Honthorst tegenover de Aldi aan de Industrieweg 4L (3442 EA). De reguliere openingstijden van de motorzaak zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief