Edgar Kleinbergen van BMW Motorrad naar Motomondo

Motomondo, importeur van de merken Moto Morini, Royal Enfield, Mash, Rieju, Hyosung en MV Agusta en actief in Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Ierland, stelt Edgar Kleinbergen aan als sales manager. 

Kleinbergen (53) is zijn carrière binnen de motorwereld gestart in 1993 bij Euro Motorcycles Group; eerst bij Safe Motors en later Motor Trading Company. Na een aantal jaren zelfstandig gewerkt te hebben als importeur en een jaar bij Goedhart Motoren, trad Kleinbergen in 2004 in dienst bij KTM Sportmotorcycle Nederland als algemeen directeur. In 2012 maakte hij de overstap naar BMW Motorrad: eerst in Nederland als Head of Motorrad, later in Zuid Afrika als General Manger BMW Motorrad South Africa and Sub Sahara.

Jan Ykema, eigenaar van Motomondo, is erg blij met de komst van Edgar: “MotoMondo groeit de afgelopen jaren erg hard. Deze groei wordt gerealiseerd door de groei van de actuele merken die door MotoMondo gedistribueerd worden, maar ook door het verkrijgen van de distributie van nieuwe merken en de uitbreiding naar nieuwe regio’s. Om deze groei in goede banen te leiden, is het belangrijk dat de structuur van MotoMondo ook evolueert. Deze evolutie is in volle gang, waarbij de nadruk ligt op aftersales, marketing en sales. Met name de verdere ontwikkeling van het dealernetwerk is een van de speerpunten de komende periode. Met de komst van de ervaren Edgar gaan we nieuwe fase in, waarin we een nog grotere rol in de (inter)nationale motormarkt gaan spelen”.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief