Ducati reikt Best Dealer Award uit

Tijdens de Global Ducati Dealer Conference heeft Ducati prijzen uitgereikt aan de beste Ducati dealer van Nederland en België. Voor Nederland betreft dit Motortoer te Amsterdam. Natascha en André namen de prijs in ontvangst. Volgens Ducati is heeft Motortoer Amsterdam de winst vooral te danken door progressie, marktaandeel service en inspanningen om van Ducati het beste merk in de regio te maken. Waar Motortoer Amsterdam zichzelf vooral door wist te onderscheiden was op het gebied van communicatie en het organiseren van verschillende evenementen. Zo organiseerden ze dit jaar onder meer een XDiavel tourrit en een Scrambler testdag. Het is niet de eerste keer dat Motortoer Amsterdam in de prijzen valt. In 2016 wisten zij de prijs “Best Dealer & Marketing” in de wacht te slepen.
Natascha zei na de prijsuitreiking het volgende over de winst: “We zijn er trots op om wederom een prijs in ontvangst te mogen nemen. Twee jaar geleden werd onze inzet en ons beleid al beloond met een award. We zijn blij dat we dit niveau hebben weten te evenaren en het bevestigt dat we onze visie kunnen blijven voortzetten. Ons enthousiaste team zal zich dus ook in de toekomst optimaal inzetten voor maximale klanttevredenheid”.

In België is de prijs gegaan naar Maaike en Bart Baele van Ducati Gent in Eke. Ook voor hen was het niet de eerste keer dat ze een prijs in de wacht sleepten. Zo wisten ze in 2008 de Most Improved dealer prijs te winnen en in 2012 Best Dealer Sales en Best Dealer After-Sales. Begonnen vanuit een kleine garage in Gent is Ducati Gent uitgegroeid tot één van de grootste Ducati Stores in de Benelux.

“We zijn fier deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit bevestigt dat de inspanningen van ons hele team en onze visie overeenkomen met de toekomst visie van Ducati en dus nauw aansluiten bij de waarden van de Ducati way of life. Dit motiveert ons nog meer om ons volop te blijven inzetten voor de toekomst en tot het uiterste te blijven gaan voor de tevredenheid van al onze klanten.”, vertelde het stel na afloop.

Ducati dealer BE 1200x800


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief