Skip to main content

Afgelopen week is Danny Boersma begonnen als accountmanager voor MotorCentraal, het bedrijf achter de in Nederland en België toonaangevende motorwebsites Nieuwsmotor en Testmotor. Danny Boersma brengt meer dan 20 jaar ervaring binnen de B2B-sector mee naar MotorCentraal. Zijn liefde voor motorrijden kreeg een nieuwe impuls bij het motormerk Benelli, waar hij niet alleen zijn commerciële vaardigheden verder ontwikkelde, maar ook zijn grote passie voor motoren kon combineren met werk.

Als accountmanager bij MotorCentraal wordt Danny een essentiële schakel binnen het bedrijf. Hij fungeert vooral als de commerciële spin in het web voor MotorCentraal en is niet alleen nauw betrokken bij de bekendere advertentiemogelijkheden op Nieuwsmotor.nl en Testmotor.nl, maar denkt ook mee in digitale concepten en creatieve mogelijkheden. Zijn uitgebreide kennis en ervaring in de motorbranche stellen hem daarbij in staat om sterke relaties te creëren en te onderhouden, waardoor hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan meetbare communicatie voor de diverse klanten van het mediabedrijf.

De komende tijd zal Danny samenwerken met huidig accountmanager Bert de Vlieg, die -op den duur- van een meer dan welverdiend pensioen gaat genieten.

Contact

Voor meer (commerciële) informatie, samenwerkingen of om persoonlijk kennis te maken met Danny Boersma, kunt u contact met hem opnemen via telefoon op +31(0)683526670, via LinkedIn of per e-mail op danny@motorcentraal.nl.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws