Chromeburner neemt Duitse webshop Biker Outfit over

Curas Investa Group B.V. heeft per 1 november 2020 de Duitse online-motorkledingspecialist Biker Outfit Schleswig GmbH overgenomen. Curas Investa Group is de holding achter ChromeBurner Motorgear en Motorstroom in Nieuwkuijk. Eerder dit jaar heeft deze holding daarnaast de distributeur Batavi Trading opgericht, waarmee zij de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel importeert. 

Met de overname van Biker Outfit Schleswig versterkt Curas Investa Group haar positie in Duitsland en haalt hiermee veel ervaring en kennis van de Duitse motorbranche in huis. De kennis van de bedrijven binnen de groep zal onderling gedeeld worden, met het doel om op elk vlak slagvaardig te werk te gaan en zo de gehele groep gezond te laten groeien. 

Inclusief Biker Outfit Schleswig realiseert Curas Investa Group in 2020 een omzet van € 27 miljoen. Ten opzichte van 2019 betekent dit een omzetgroei van 80%. Door deze overname maakt Curas Investa Group een grote stap om een leidende positie te verkrijgen in de Europese online verkoop van motorkleding en helmen.

Bikeroutfit Schleswig


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief