Bruggeman Motoren sluit deuren op 1 augustus 2022

Bruggeman Motoren in Nieuw Vennep sluit op 1 augustus 2022 haar deuren. Na 39 jaar zal Eric Bruggeman de bekende motorzaak sluiten, vooral als gevolg van de naweëen van corona, maar ook doordat Ducati het dealerschap heeft beëindigd en er geen opvolging is. Bruggeman was jarenlang een toonaangevende motorzaak, die in het verleden een samenwerkingsverband met Molenaar Motors en Goedhart Motoren had, waar ze als “Vrije Motordealers” de landelijke motormarkt samen zeer actief benaderden. In de laatste jaren leek het al iets stiller rondom de prominente motorzaak, maar de sluiting van deze officiële dealer van Ducati, Suzuki, Kawasaki & MV Augusta, komt voor heel veel mensen toch als een verrassing. 

“Met de naweeën van de pandemie worden we nog dagelijks geconfronteerd. Niet alleen in de vorm van de beperkte levering van nieuwe motoren, ook het samenstellen van een gemotiveerd en qua kennis goed onderlegd team, blijkt momenteel een nagenoeg onmogelijke opgave. Ook de gewijzigde strategie van Ducati, dat enkel nog met exclusieve brandstores verder gaat, waardoor we na 28 jaar het officiële dealerschap verliezen, heeft zijn sporen nagelaten.

De afgelopen hectische jaren hebben een behoorlijke impact gehad, zowel op mentaal als fysiek vlak. En wel in die mate, dat ik, mede door gebrek aan opvolging en daarmee de mogelijkheid om het wat rustiger aan te doen, met pijn in het hart heb besloten om na bijna veertig jaar te stoppen met de zaak.”

De maand juli zal gebruikt worden voor een opheffingsuitverkoop, waarna Bruggeman Motoren per 1 augustus de deuren definitief sluit. 

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief