BMW Motorrad dealer Simako-BDM Elst verhuist naar nieuw pand.

BMW Motorrad dealer Simako-BDM Elst zal deze week verhuizen van de Newtonweg naar een nieuwbouw pand naast station Elst. In verband hiermee blijven op 18 en 19 december 2017 de deuren gesloten, maar na de kerst is de Simako-BDM weer volledig operationeel. Een officiële, feestelijke opening gecombineerd met een open huis volgt op zaterdag 17 februari 2018 van 9:00 tot 17:00 uur.

“In de laatste tien jaar is het modellengamma van BMW Motorrad meer dan verdubbeld”, vertelt Tim van de Molengraaf, directielid Simako-BDM. “Dit nieuwe pand geeft ons de mogelijkheid om al deze modellen de aandacht te geven die ze verdienen. Zo zal er een specifieke ruimte komen voor het binnen BMW Motorrad steeds groter wordende Heritage segment.” Voor maximale BMW Motorrad beleving is ook alle BMW Motorrad Rider Equipment aanwezig in de nieuwe winkel volgens de laatste BMW Motorrad standaarden. “Deze plek, waar de koffie altijd klaarstaat in onze Bikers Bar, is tevens opgezet als ontmoetingsplek voor de motorrijders.”

Head of Motorrad Tom Crooijmans: “Simako-BDM zat alweer 23 jaar op de oude locatie die simpelweg te klein is geworden. Ons gamma is inderdaad enorm gegroeid én veranderd en dankzij de ‘Make Life A Ride’-campagne is het imago van BMW Motorrad ook dynamischer geworden. Dat heeft er mede voor gezorgd dat BMW Motorrad al acht jaar op rij marktleider is, maar het betekent ook dat dealers daar op hun eigen manier invulling aan moeten geven. Simako-BDM Elst speelt daar in elk geval perfect op in met de inrichting van hun schitterende, nieuwe pand.”

Zo neemt de werkplaats een bijzonder opvallende plek in. Techniek is immers een belangrijk aspect voor motorfietsliefhebbers en om die nog zichtbaarder te maken, beschikt het nieuwe pand van Simako-BDM over een hightech werkplaats volgens het ‘open keuken’-principe. Van de Molengraaf: “Vanuit de showroom heeft iedereen goed zicht op het hart van ons bedrijf: de werkplaats. Tevens is er een ‘direct aanname’-plaats gecreëerd. Een station tussen werkplaats en showroom voorzien van een brug, waar een technicus samen met de klant de werkzaamheden aan zijn of haar motorfiets op een heldere, ontspannen manier door kan nemen. Zo creëren we ook voor de klant maximale transparantie, een belangrijke merkwaarde van ons merk.”

Het nieuwe adres van Simako-BDM Elst is:

Industrieweg 28
6662 PA Elst
Tel. 0481 – 373 400
http://www.simako.nl 

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief