Bigtwin Bikeshow & Expo Houten gaat door in 2020

De organisatie van de jaarlijkse Bigtwin Bikeshow meldt dat door de recente versoepelingen van de corona-maatregelen de Bigtwin Bikeshow & Expo 2020 gewoon doorgaan. Van 30 oktober t/m 1 november 2020 gaan de deuren van Expo Houten weer open voor het jaarlijkse custombike evenement. Je bent dan van harte welkom om volop te genieten van spectaculaire custombikes en de daarbij behorende lifestyle. Het is nu al mogelijk om motoren in te schrijven voor de Bikeshow en ook standhouders kunnen plaatsen reserveren. 

De Bigtwin Bikeshow & Expo behoort sinds jaren tot de belangrijkste custombike beurzen van Europa en is tevens de grootste van de Benelux. Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. Hierin staan een honderdtal eigenbouw motoren in de spotlights en strijden om de prijzen. Verder zijn er veel stands en kramen met nieuwe- en gebruikte onderdelen, gereedschap, kleding, lifestyle en collectibles. Een aantal motorfietsimporteurs showen er hun nieuwste modellen. 

De Bigtwin Bikeshow vond in het verleden jaren achtereen in Autotron Rosmalen plaats, maar verhuisde in 2014 naar de Expo Houten. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief