Bier, Burgers en Blockbuster: Mission Impossible

Bioscoopketen Kinepolis organiseert regelmatig de Bier, Burger & Blockbuster (BBB) avonden. Deze avonden staan in het teken van verkoelend bier, verse hamburgers en de nieuwste films. Woensdag 1 augustus was het weer zo ver en wij waren er bij. De film die draaide was de nieuwe Mission Impossible: Fallout, met Tom Cruise in de hoofdrol. De avond startte om 19:30, waar we na het ophalen van onze tickets een biertje en een hamburger konden bestellen tegen zeer schappelijke prijzen, namelijk €1.- per stuk. De vestiging in Dordrecht bood daarnaast de luxe van een eigen terras waar we heerlijk in de zon hebben genoten van ons biertje en hamburger, dit alles uitkijkend over het water. De hamburgers werden vers gebakken en ook de broodjes gaan even snel op de grilplaat. In totaal hebben meer dan 1400 mensen de BBB avonden door het land bezocht. Dordrecht bleek ook een populaire locatie, het werd een gegeven moment dusdanig druk dat men door de voorraad hamburgers heen raakte. Dit was echter om 19:50 dus op tijd om de zaal op te zoeken waar de airco overigens goed koud stond.

De film volgt uiteraard het bekende Mission Impossible recept, waarbij de Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) met zijn team de wereld van de ondergang ging redden van de superschurk Lane (gespeeld door Sean Harris). Hierbij wordt de hele wereld overgegaan; van Parijs naar Londen tot aan Kashmir. Doordat de film in 3D wordt getoond worden met name de actiescenes spectaculair weergegeven. Ook voor deze film is het duidelijk dat BMW hoofdleverancier is van voertuigen. Ethan neemt onder andere plaats achter het stuur van een oude 5-serie om te kunnen ontkomen aan zijn achtervolgers. Meest spectaculair gefilmd is echter toch wel de motorachtervolging door Parijs waarbij er daadwerkelijk een volg motor mee reed om de actie zo goed mogelijk in beeld te brengen. Zeker in 3D geeft dit een spectaculair beeld. Waarbij Ethan op een BMW R NineT Scrambler aan zijn belagers moet zien te ontkomen, die op hun beurt de achtervolging inzetten op BMW’s R1200RT. Naast BMW heeft ook Triumph de nodige motoren geleverd, waaronder een Speedtriple en een Tiger, die beide gebruikt worden in de achtervolging scènes.

Ondanks dat de film het bekende recept volgt en de motorscene maar een klein deel in beslag neemt, is de film qua actie heerlijk over the top en door de visuele hoogstandjes zeker het kijken waard. De BBB avonden zijn daarnaast een leuke toevoeging aan een avondje film, tegen zeer schappelijke prijzen. Een ticket voor deze avonden kost je €13,-.

{snippet YTVideo|cADtRk0d5Ns|Mission Impossible; Fallout}


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief