Skip to main content

Arno Schoondermark nieuwe After Sales Assistent KTM Nederland

Arno Schoondermark (23) is de nieuwe After Sales Assistent binnen KTM Nederland. Uit de vele reacties op de vacature opening bleek Arno de meest geschikte kandidaat te zijn en sinds 1 januari jl. vervult hij de functie van After Sales Assistent. Hiermee is hij de rechterhand van Chris Otte, After Sales Manager binnen KTM Nederland. Beide zijn verantwoordelijk voor ondersteuning van het KTM dealernetwerk op het gebied van techniek, garantie en customer service.

Vanaf kind zijnde is Arno geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met techniek. Zo begon Arno met de opleiding Motorfiets Techniek op het Koning Willem 1 college. Tijdens zijn studie liep hij een half jaar stage bij Moto Puro te Nuenen. Na zijn stageperiode startte hij daar een traject van 5 jaar als Allround monteur waarbij hij 5 dagen werkte en 1 dag per week naar school ging. Zijn voornaamste taken bestonden uit met name onderhoud plegen aan Ducati motoren. Na 5 jaar met plezier bij Moto Puro gewerkt te hebben zag Arno de vacature van KTM Nederland voorbij komen en besloot dat hij toe was aan een vervolgstap in zijn carrière binnen de motorbranche. Uit de vele sollicitaties bereikte Arno de laatste gespreksronde en werd uiteindelijk aangenomen voor de After Sales Assistent functie. De taken van Arno richten zich op het beheer en onderhoud van het demo motorpark en technische ondersteuning naar de KTM dealers.

Arno Schoondermark: “Ik ben op het Koning Willem 1 College begonnen met de opleiding Motorfiets Techniek. Uiteindelijk heb ik deze opleiding afgerond als Technisch Specialist. Ik was erg blij dat ik tijdens mijn studie de mogelijkheid kreeg van Moto Puro te Nuenen om te werken en te leren vanuit de functie van Allround monteur. Op deze manier kon ik gemakkelijk de leerstof in de praktijk toetsen. Tevens was het de droom die ik als kind zijnde altijd al had: werken met motoren! Ik heb met veel plezier 5 jaar gewerkt bij Moto Puro te Nuenen. Ik heb veel geleerd en een leuke tijd gehad met het team. Ik kwam online de vacature van de functie van After Sales Assistent tegen bij KTM Nederland en ik zag dit als een nieuwe mogelijkheid voor mijn carrière in de motorbranche. Ik ben ontzettend blij dat KTM Nederland mij uit de vele reacties heeft gekozen als de meest geschikte kandidaat en mij de kans geeft om deze functie zo goed mogelijk te gaan vervullen. Ik kijk uit naar het contact met de dealers en de samenwerking met mijn nieuwe team.”


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws