Al 50.000 BMW Motorrad G310R & G310GS motoren geproduceerd

 TVS Motor Company produceert voor  BMW Motorrad de G310R en G310GS voor BMW Motorrad in een fabriek in Hosur, in de Indiase deelstaat Tamil Nadu, waar vandaag de 50.000-ste eenheid van de 310cc motorfietsen van de productielijn kwam. De motorfiets die deze mijlpaal bereikt, rolde in aanwezigheid van Dr. Markus Schramm, hoofd van BMW Motorrad, en KN Radhakrishnan, directeur en CEO van TVS Motor Company, uit de Hosur-fabriek van TVS. 

“Vandaag is een belangrijke mijlpaal in onze reis met BMW Motorrad”, aldus KN Radhakrishnan over deze mijlpaal. “In de loop van dit zesjarig partnerschap hebben we de mogelijkheid gehad om een ​​gemeenschappelijk leerplatform te creëren voor beide bedrijven, resulterend in de creatie van ambitieuze producten voor de wereldwijde markt. Het is hartverwarmend om te zien hoe BMW’s uitstap naar het sub-500cc-segment positieve reacties vanuit de hele wereld oplevwert. We zijn verheugd om deel uit te maken van dit succesverhaal.”

Daaraan toegevoegd zei dr. Markus Schramm van BMW: “Zes jaar geleden hebben we een cruciale stap gezet met de beslissing om in subcategorie 500cc samen te werken met TVS Motor Company. In hen vonden we een perfecte partner, die altijd voor hoge kwaliteit en technologie heeft gestaan. We zijn verheugd dat we de 50.000-ste unit van onze 310-serie motorfietsen in minder dan twee jaar bereiken. Dit bevestigt opnieuw onze beslissing om premium producten van BMW Motorrad in het onder-500cc-segment aan te bieden.”

In april 2013 ondertekenden TVS Motor Company en BMW Motorrad een strategische langetermijnovereenkomst om sub-500cc-motorfietsen voor wereldwijde verkoop te gaan produceren. Deze samenwerking resulteerde in de lancering van drie producten op het 310cc-platform – namelijk de BMW Motorrad-modellen BMW G 310 R, BMW 310 GS plus de TVS Apache RR 310 voor de nationale markt. De export voor de twee BMW Motorrad-modellen begon in december 2016, beide BMW modellen worden nu aangeboden in meer dan 90 landen over de hele wereld. 

Bron: TVS Motor Company


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief