Skip to main content

TLM is een full-service motorzaak met passie voor Italiaanse en Engelse motorfietsen. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid en hebben wij naast het Moto Guzzi dealerschap, ook het Triumph dealerschap weten toe te voegen aan het bedrijf. Voor onze afdeling verkoop motorfietsen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega met ervaring op het gebied van sales, of de wil om hierin door te groeien. Heb je een passie voor motorfietsen, ben je een verkooptalent én vind je het leuk om nauw samen te werken met collega’s; lees dan zeker verder! 

In deze functie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de verkoop van motorfietsen, kleding en accessoires. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van klanten, voeren van verkoopgesprekken, uitbrengen van offertes, verkoop- en proefrit klaar maken van motorfietsen en het op orde houden van de showroom en de motorfietsvoorraad. Het is een uitdagende functie met veel afwisseling, waarbij je in contact komt met veel verschillende soorten mensen én waarin je met alle facetten van het verkoopproces te maken krijgt. Aangezien we dicht bij de grens zitten, komt een deel van onze klanten uit het buitenland. Het is handig als je Duits, Engels of eventueel andere talen spreekt, maar het is niet strikt noodzakelijk. 

De volgende eigenschappen zijn voor deze functie minimaal vereist:

– Affiniteit met motorfietsen (!)
– Goede sociale vaardigheden
– Enthousiaste instelling
– In bezit van motorrijbewijs (A/A1/A2)
– Geen bezwaar tegen werken op zaterdag (dagelijks geopend van di t/m za)

Soort dienstverband: Voltijd 

Mocht jouw interesse gewekt zijn, dan ontvangen we graag jouw CV en een korte begeleidende brief met daarin de reden waarom jij de perfecte kandidaat zou kunnen zijn. Tot binnenkort?  

DEZE VACATURE IS REEDS INGEVULD, REAGEREN IS NIET MEER MOGELIJK!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws