Skip to main content

MotorVacature: Technisch Inkoper The Jekill and Hyde Company

The Jekill and Hyde Company heeft op dit moment een vacature van Technisch Inkoper. In deze functie maak jij deel uit van een team van 5 inkopers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het gehele inkoopproces. Het team bestaat uit een hoofd inkoop, 2 operationele inkopers en een planner. Ter uitbreiding van het team zoeken we een Technisch Inkoper die zich, samen met het hoofd inkoop en de afdeling R&D, bezig gaat houden met project inkoop (initieel) maar die ook een steentje bijdraagt op het gebied van operationele inkoop. 

Wegens sterke groei van het bedrijf én de grote diversiteit aan nieuwe producten is er behoefte aan het professionaliseren en uitbreiden van de inkoopafdeling. Er moeten nieuwe leveranciers gezocht en geselecteerd worden, processen moeten worden geoptimaliseerd en bestaande leveranciers moeten worden gemanaged. 

Vacature eisen Technisch Inkoper
Voor de rol van Technisch Inkoper zoeken wij een commerciële kandidaat met een technische achtergrond. Je hebt enige jaren ervaring als (operationeel) inkoper en bent toe aan een nieuwe stap óf je hebt ervaring op het gebied van tactisch inkoop en bent toe aan een nieuwe, inspirerende werkomgeving. Je bent verder communicatief vaardig in zowel de Nederlandse, Engelse én Duitse taal en ben je een daadkrachtig persoon.

Bedrijfsprofiel
The Jekill and Hyde Company is de snelst groeiende leverancier en producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld. De uitlaatsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een volledige type goedkeuring waardoor ze 100% ‘street legal’ zijn. De systemen voldoen aan de strengste internationale richtlijnen en eisen gesteld door lokale overheden.
Het hoofdkantoor van The Jekill and Hyde Company is gevestigd in Nederland te Belfeld (Limburg). Daarnaast hebben ze 8 internationale verkoopkantoren, meer dan 65 gemotiveerde medewerkers en vele ambassadeurs overal ter wereld. Hun doel is om motorrijders de ultieme motorbeleving te geven. Hierbij ligt de focus op kwaliteit, design, sound, performance en de gebruiksvriendelijkheid van de producten.

Bedrijfscultuur
Bij The Jekill and Hyde Company werken mensen die uitermate trots zijn op hun bedrijf. Er wordt hard gewerkt met passie voor het product, maar er is ook veel ruimte voor een geintje.

Arbeidsvoorwaarden
The Jekill & Hyde Company biedt een marktconform salaris en een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Je hebt de mogelijkheid een mooie toekomst voor jezelf op te bouwen binnen deze innovatieve organisatie. The Jekill & Hyde Company biedt 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Contactpersoon
Ruud Maessen – 06 13 00 26 28 – r.maessen@personato.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws