Skip to main content

MotorVacature: Service Coördinator Belgische markt Yamaha (Schiphol-Rijk)

Share our passion: Wij, bij Yamaha, streven er continu naar onze klanten ‘KANDO’ te laten ervaren. Dit is Japans voor het gevoel van ‘diepe voldoening’ en ‘intense opwinding’ dat je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde tegenkomt. Dit bereiken we door verschillende producten en services te bieden en sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 opgerichte, is dit onze missie geweest. Wat we ook doen, we zijn niet tevreden tot we ‘KANDO’ hebben geleverd. 

Nu heb jij de mogelijkheid onderdeel te worden van onze Yamaha familie. 

Voor Yamaha Motor Europe N.V. branch Benelux, op onze locatie Schiphol-Rijk, Nederland zijn we op zoek naar een fulltime ervaren Service Coördinator voor de Belgische Markt.

Wat ga je doen?

Vanuit onze werkplaats(en) te Schiphol-Rijk bied je, als Service Coördinator, technische ondersteuning aan ons Belgisch dealernetwerk met betrekking tot Motorfietsen, ATV en Marine. Telefonisch en/of per email beantwoord je alle technische vragen van onze (Belgische)dealers en zorg je voor een klantvriendelijk klachten- en garantie afwikkeling. Je vindt het leuk om proactief bezig te zijn met de technische kant van onze producten en denkt in mogelijkheden en oplossingen. 

Tevens zorg je ervoor dat onze pers demomotoren in perfecte conditie blijven, je voert zelfstandig service en reparaties uit, uiteraard in overeenstemming met de Yamaha onderhoudsrichtlijnen en -procedures.

Naast je directe Service collega’s werk je ook nauw samen alle overige afdelingen, zoals onze Belgische Sales Respresentatives, maar natuurlijk ook overige leveranciers en partners.

Het totale YMBNL-team bestaat vanaf 2021 uit 28 gedreven en gepassioneerde medewerkers die samen het beste willen voor dealers en eindgebruikers. Je bent een echte team player en maakt deel uit van de Sales & Product P&A & Service afdeling en je rapporteert aan de Sales & Product Manager P&A & Service.

Waar ben je verantwoordelijk voor:

• Het bieden van technische ondersteuning aan het (Belgische) dealernetwerk
• Beantwoorden van technische vragen en het afhandelen van klachten
• Beheer van pers demo motorfietsen
• Deelnemen aan (inter)nationale events en PR activiteiten

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten en strategieën zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen. Je bent een strategische denker, maar ook heel goed in het uitvoeren van je werk. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!

Wat neem je mee?

• Motorfiets technicus niveau 3 (1e motorfiets technicus)
• Technische kennis van motorfietsen, ATV’s en Marine producten;
• Aantoonbare werkplaats ervaring;
• Affiniteit met de Yamaha producten;
• Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse, Franse en Engelse taal; (vanwege de contacten in België en Luxemburg en het Yamaha hoofdkantoor is dit een must)
• Flexibele no-nonsense mentaliteit;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Self-starter & Team player;
• Je bent in het bezit van het rijbewijs A, B en vaarbewijs I.

Over Yamaha Motor Europe

Yamaha Motor Europe, branch Benelux (YMBNL) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV’s & Side by Side, golf cars en generatoren.
Tevens is Yamaha Motor Europe, branch Benelux importeur van de bootmerken Buster, Yamarin, Linder, Pioner, en YAM. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers.

Wat bieden wij jou?

Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact

Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren door op de LinkedIn ‘Solliciteren’ button te klikken! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Recruitment@yamaha-motor.nl. 

Bureau? Als we je nodig hebben, weten we je te vinden!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws