Skip to main content

TLM is een full-service motorzaak met passie voor Italiaanse en Engelse motorfietsen. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en hebben wij naast het Moto Guzzi dealerschap, ook het Triumph dealerschap toegevoegd aan ons bedrijf.

Door de sterke groei zijn wij aan het uitbreiden en op zoek naar een enthousiaste en gedreven Service Adviseur. Bij voorkeur al met enige ervaring, óf de wil om hierin door te groeien. Heb je een passie voor motorfietsen, stel je de klant centraal en ben je graag servicegericht bezig? Lees dan zeker verder!

In de functie van Service Adviseur treed je op als het voorportaal van de werkplaats en sta je klanten te woord wanneer het gaat om alle service gerelateerde zaken. Variërend van het maken van afspraken, beantwoorden van technische vragen, adviseren over onderhoudsbehoefte en nabespreken van uitgevoerd onderhoud en reparaties. Je kan hierbij terugvallen op de chef werkplaats en monteurs, welke nauw met je samenwerken.

De werkzaamheden bestaan daarnaast o.a. uit het voorbereiden van de werkorders voor de monteurs, het verwerken van garantieclaims en de uitgifte van motoren na onderhoud.

Het is een uitdagende functie met veel afwisseling, waarbij je in contact komt met veel verschillende soorten mensen én motoren. Aangezien we dicht bij de grens zitten, komt een deel van onze klanten uit het buitenland. Het is handig als je Duits, Engels of eventueel andere talen spreekt, maar het is niet strikt noodzakelijk.

De volgende eigenshappen zijn voor deze functie ideaal:

  • Affiniteit met motorfietsen
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Enthousiaste instelling
  • Stressbestendig
  • In bezit van motorrijbewijs (A/A1/A2)
  • Geen bezwaar tegen werken op zaterdag (dagelijks geopend van di t/m za)

Soort dienstverband: Voltijd

Mocht jouw interesse gewekt zijn, dan ontvangen we graag jouw CV en een korte begeleidende brief met daarin de reden waarom jij de perfecte kandidaat zou kunnen zijn. Tot binnenkort?

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws