Skip to main content

MotorVacature: Service Adviseur Werkplaats & Verhuur (V/M)

MVM Motoren trekt klanten uit alle windstreken van het land, is Suzuki en Kawasaki-dealer en beschikt altijd over een breed assortiment topoccasions met 24 maanden garantie. Met onze ‘Special Concept Stores’ trekken we klanten uit alle delen van het land. Zo is het V-Strom Center gespecialiseerd in de Suzuki allroadlijn, terwijl ons Z-Center het accent legt op de Kawasaki Z-modellen. MVM Verhuur is al jaren de grootste motorverhuurder van ons land en groeit nog steeds als kool. Om die expansie in goede banen te leiden openen we binnenkort een tweede vestiging in De Meern. Kortom een veelzijdig en succesvol bedrijf met een fijn team motorenthousiaste medewerkers dat we nu gaan uitbreiden. Voor onze vestiging in Soesterberg zoeken wij een motorenthousiaste vrouw of man voor de functie van: 

Service Adviseur Werkplaats en Verhuur

Deze medewerk(st)er fungeert als contactsleutel tussen onze klanten en de werkplaats en verhuurafdeling. Je ontvangt onze klanten en adviseert ze over service, onderhoud en reparatie of de verhuurmogelijkheden en maakt in het vervolgtraject ook afspraken en planningen.

Enig niveau en affiniteit met de motorwereld spreekt natuurlijk voor zich. Ervaring in een vergelijkbare werkomgeving is een voordeel. Wij zoeken iemand die 5 dagen per week inzetbaar is. Wanneer je denkt dat deze betrekking je op het lijf geschreven is, dan nodigen we je graag uit om een reactie te sturen naar: hans@mvm.nl t.a.v. de heer H. Smit. ­­Voor meer informatie mag je uiteraard ook altijd even bellen: 0346 – 286 148 ­­

MVM Motoren, Postweg 25, 3769 BV Soesterberg – Tel. 0346 – 286 148 info@mvm.nl – www.mvm.nl 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws