Skip to main content

MotorVacature: service adviseur Biqer BMW Motorrad Eindhoven

Regel jij vol enthousiasme de zaken binnen de organisatie zodat liefhebbers van BMW motorfietsen bij jou terecht komen voor het inplannen van onderhouds- reparatie en schadeherstel aan hun motor. Regel jij het customizen van een aparte BMW motorfiets en biedt je de juiste accessoires aan? Geef je daarnaast online en offline het juiste gevoel en krijgen de klanten een prima experience bij Biqer op vele fronten voor een diversiteit aan diensten en produkten? Ga dan aan de slag als service adviseur bij Biqer! 

Service Adviseur BMW Motorrad  |  Eindhoven  |  40uur P/W

Zo ziet jouw functie als  medewerker bij Biqer BMW Motorrad eruit 

Biqer groeit en zoekt versterking in de regio Eindhoven. Biqer is in ruim 6 jaar niet meer weg te denken als BMW Motorrad exclusief dealer. Naast een mooi scala aan producten is het hele team actief om spannende motoren en evenementen te ontwikkelen. Als klantgerichte service adviseur laat je klanten de uitdagende wereld van alles wat aan, in en om de BMW motorfietsen beleven. Dat doe je door het juiste handelen bij de aanvraag van onderhoud, reparatie, schadeherstel en het bespreken van accessoires. Je zorgt voor de juiste planning, de  goede presentatie en voor een goede afhandeling van de (werkplaats) klanten voor zowel service als garantie. Kortom een uitdagende en afwisselende functie met veel klantcontact en verschillende producten voor motorliefhebbers.

Wat wij van je vragen 

Als service adviseur kom je terecht in een afwisselende organisatorische functie. Je bent een echte motorfiets liefhebber en je bent sterk in organiseren en accuraat in het handelen. Je werkt samen met de parts manager en het complete team, kunt goed organiseren in een commerciële omgeving en weet hoofd van bijzaken te onderscheiden.

  • Beschik je over een afgeronde MBO 4- of HBO-opleiding, bij voorkeur IVA/communicatie of automotive management.
  • Heb je enkel jaren organisatorische automotive ervaring.
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend.
  • kennis van automatisering en motorfietstechniek.
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen bij voorkeur Autoline.
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs A + B.
  • Woon je in de omgeving van Eindhoven.

Dit bieden wij jou 

Wij bieden je een goed salaris en goede secondaire arbeidsvoorwaarden, bovendien heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen. Ook kan je bij ons een goede werksfeer verwachten waar je werkt in een fantastisch team met leuke collega’s.

Geïnteresseerd? 

Ben jij de commerciële professional die wij zoeken en lijkt dit jou een leuke uitdaging? Solliciteer dan meteen door je CV en korte motivatie te sturen naar Robert Compier op robert@biqer.nl.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws