Skip to main content

Motorvacature: Redacteur/Redactrice Nieuwsmotor (vrijw.)

Nieuwsmotor.nl is al jaren de meest betrouwbare en best bezochte bron van snel, actueel en altijd kloppend motornieuws. Aan de basis hiervan staat een team van zeer gedreven vrijwilligers, die het leuk vinden zich in het hart van de motorwereld te bevinden. Daarbij staan snelheid en gedrevenheid centraal, gecombineerd met passie voor motoren en een enorme nieuwsgierigheid. Voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe redacteur/redactrice, die als vrijwilliger meedraait in de redactie. 

Zelfstandige functie

We verwachten van een nieuw redactielid, naast enorme passie voor motorrijden en motorrijders, een ruime kijk op de (motor)wereld en alles wat daarmee te maken heeft. Onze redactie speurt het internet af, bezoekt (op uitnodiging) evenementen, test motorfietsen voor zustersite Testmotor.nl en zorgt ervoor dat kort, to-the-point nieuws altijd als eerste op Nieuwsmotor.nl gebracht wordt. Geheel zelfstandig wordt dit in korte tekstberichten geplaatst, in veel gevallen aangevuld met video- of fotobeelden en posts op onze social media kanalen.

Met je neus vooraan…

Je staat altijd vooraan als er iets gebeurt, of het nou om motornieuws, motorsport, evenementen, motorbeurzen, persconferenties of meetings gaat, als het maar iets met motorrijden te maken heeft. Alle redactieleden bouwen zo een eigen netwerk op binnen de branche, het komt dan ook regelmatig voor dat redactieleden na enige tijd de overstap naar een professionele rol binnen de motorwereld maken. 

Vanuit een klein, gezellig team krijg je hiervoor hulp en feedback. Van de nieuwe redacteur vragen we een extreme nieuwsgierigheid, veel enthousiasme, de nodige tijd (in eerste maand dagelijks één uur, later minder*), een goede schrijfvaardigheid in correct Nederlands, volop eigen initiatief en voldoende kennis van digitale technieken. Verder heb je vooral in het begin enig doorzettingsvermogen nodig, het lukt allemaal niet binnen 10 minuten, je leert snel en veel.

Interesse? Mail ons!  

*Het is onze ervaring dat dit vaak lastiger is dan gedacht. Denk er vooraf dan ook héél goed over na of je die tijd echt hebt!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws