Skip to main content

MotorVacature: Procurement-Sourcing Specialist CMS Lelystad

Onderhoud jij graag relaties met leveranciers, ben je een onderhandelaar en ben je bekend in de motorfietsbranche. Dan is dit jouw perfecte uitdaging! Consolidated Motor Spares (CMS) is wereldwijd de grootste online aanbieder van onderdelen voor klassieke Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki motoren. Vanuit een modern warehouse in Lelystad worden via ons platform meer dan 4,3 miljoen verschillende artikelen aan ruim 60 landen geleverd.

De komende tijd richten wij ons op een verdere professionalisering en het realiseren van een onze ambitieuze groeiplannen. Als Procurement & Sourcing specilist kun jij hieraan bijdragen.

Waarom werken bij CMS

Kansen pakken! Dat is wat wij doen. Wij zijn ambitieus en denken in kansen. Goede ideeën gaan niet de plank op maar werken we uit en dan gaan we het doen! In 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in onze branche. Toch hebben wij nog een wereld te winnen. Met een actief en geïnspireerd team ontdekken wij steeds weer nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze ambities in resultaten om te zetten. Wij werken hard, dagen elkaar uit, ondersteunen elkaar en vieren gezamenlijk onze successen. Kortom, een inspirerende omgeving voor een sterk gemotiveerde professionals.

De functie

Als Procurement & Sourcing specialist wordt het jouw uitdaging om NOS voorraad in te kopen. NOS staat voor New Old Stock, originele onderdelen die nooit eerder verkocht zijn maar nog wel bij bedrijven op de planken liggen. Jij gaat actief op zoek naar deze oude voorraden, brengt deze in kaart en koopt in tegen de juiste waarde. Je genereert dus zelf jouw leads en volgt deze op en onderhandelt voor de beste deal. Hierbij onderhoud je contacten met onze huidige netwerk aan leveranciers en breidt deze verder uit.

Daarnaast houdt je zicht op onze eigen voorraad, stelt inkoopbehoeftes vast en werkt mee aan het versterken van onze inkoopstrategie en -proces. Dit betreft een nieuwe functie binnen het team Product Management & Development wat bestaat uit 6 personen. Hiermee willen wij de omslag maken van passieve naar actieve inkoop. Dit om onze ambitieuze groeiplannen extra brandstof te geven. Kortom, een functie waaraan jezelf vorm kunt geven en échte kunt bijdragen aan het succes. Het bezoeken van (potentiële) leveranciers in binnen- en buitenland is onderdeel van de functie.

Dit breng jij voor de vacature Procurement & Sourcing specialist mee:

 • Een zelf startende en zelfstandige professional
 • Een relevante MB)- of HBO-opleiding of vergelijkbaar niveau door werkervaring (Automotive of Commercie)
 • Kennis van de motorfietsbranche binnen en buiten Nederland
 • Een scherpe analytische blik en kennis van Excel en MS office tools
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels ( woord en geschrift)
 • Overtuigingskracht, improvisatievermogen en goede communicatie vaardigheden

Deze vacature biedt meer dan alleen een mooie uitdaging:

 • Prima marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenopbouw
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • Werken aan onze én jouw eigen ontwikkeling

Wil je graag solliciteren naar deze boeiende functie? Je sollicitatie (motivatiebrief en CV) kun je sturen naar hr@cmsnl.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws