Skip to main content

MotorVacature: Onderdelen / balie medewerk(st)er

motorvacature

Technisch commercieel medewerk(st)er gezocht! Ben jij klantgericht en kan jij klanten voorzien van de juiste onderdelen en accessoires? Heb jij passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en collegiale sfeer in ons bedrijf? Dan is onze vacature Technisch commercieel medewerk(st)er misschien wel wat voor jou. 

Samen met de werkplaatschef ben je het eerste aanspreekpunt van onze showroom. Je helpt en adviseert klanten bij de aanschaf van onderdelen en accessoires, regelt de onderdelen voor onze werkplaats afspraken en je zorgt voor een optimaal kloppende voorraad in ons magazijn. Verder ondersteun je de werkplaats waar nodig (front desk) en houdt je overzicht, ook wanneer de dagen druk en hectisch zijn. 

Wat wij vragen: 

  • Ervaring in soortgelijke functie
  • Technische kennis van motorfietsen
  • Kennis van computersystemen zoals Unishop is een pre
  • In het bezit van rijbewijs A en B
  • Verantwoordingsgevoel en nauwkeurigheid
  • Flexibiliteit en geen 9 tot 5 mentaliteit

Dit bieden wij jou:

Wij bieden een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag) in een modern bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen. Daarnaast kom je in een fantastisch team terecht met leuke collega’s. Zo gaan we o.a. elk jaar met elkaar een weekend motorrijden in Duitsland.

Bedrijfsprofiel: 

MotorCentrumWest BV in Naaldwijk is een bedrijf wat al ruim 20 jaar aan de weg timmert en wat sinds 2008 Exclusief Yamaha dealer is. Wij richten ons op de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren alsmede het repareren en onderhouden ervan.
Denk jij de aangewezen persoon te zijn? Dan zien we je reactie graag tegemoet op verkoop@motorcentrumwest.nl t.a.v. Dhr. J.M. van der Form o.v.v. vacature Technisch commercieel medewerk(st)er.

MotorCentrumWest B.V. – Smederijstraat 2, 2671BV Naaldwijk – 0174-440771 – www.motorcentrumwest.nl 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws