Skip to main content

MotorVacature: Motorkledingverkoopster (m/v)

motorvacature

Wij, TT-Motoren, al bijna 40 jaar een begrip in Zwolle en omstreken, zoeken voor onze kledingshop voor het seizoen 2016 een enthousiaste en open kledingverkoopster (m/v). Je bent makkelijk in de omgang, commercieel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, kunt je redden met een computer en bent flexibel. Het betreft een parttime baan van 09.00 – 17.00 op de zaterdag . Aanvang in overleg.

Je bent het eerste aanspreekpunt in de kledingshop waarbij kennis van motorkleding en affiniteit met de motorbranche een pre zijn. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van kleding en kledingaccessoires zoals helmen, laarzen en handschoenen. Verder dien je de klanten van een perfect advies. Ook zorg je ervoor dat de kledingshop er picobello bij staat. Tevens verwachten we van je dat je klanten in voorkomende gevallen zelfstandig met onze verhuurmodellen kunt helpen.

Spreekt je deze functie in een dynamisch en groeiend bedrijf aan, stuur je dan je motivatie en CV met recente pasfoto (liefst via de mail) naar: administratie@ttmotoren.nl t.n.v.: Gert Barendsen

TT-Motoren
Marsweg 31
8013 PE Zwolle
038-4658058

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws