Skip to main content

MotorVacature: motorfiets technicus/monteur MotoPort Hippolytushoef

Heb jij hart voor de motorfiets? Een technische opleiding & ervaring? En wil je als technicus & monteur doorgroeien in de nieuwste motortechniek? Dan ligt er een mooie aanbieding voor je bij MotoPort Hippolytushoef, een van de bekendste en actiefste motorhuizen in Noord-Holland. Lees dus snel verder! 

MotoPort Hippolytushoef is een moderne, actieve en drukbezochte motorzaak in NW-Nederland. Het bedrijf combineert haar dealerschap Noord-Holland & Friesland van roemruchte merken als Ducati, Yamaha en Benelli met service & onderhoud en een breed aanbod occasions en accessoires. Regelmatige activiteiten zoals toertochten, VIP-avonden en evenementen met live music zorgen voor extra bekendheid. MotoPort is een levendig bedrijf dat bruist van energie. Klanten én medewerkers waarderen de informele sfeer, de menselijke maat en de gezelligheid.

Als gevolg van de toenemende drukte wil MotoPort Hippolytushoef haar team versterken met een

MOTORFIETS TECHNICUS / MONTEUR

Hippolytushoef – 32/38 uur

Wat ga jij doen bij MotoPort Hippolytushoef ?

Als Technicus / Monteur voer je in de werkplaats reparaties, service en onderhoud uit aan motorfietsen van en voor klanten. Deze komen van heinde en ver, want MotoPort Hippolytushoef is dealer van 3 innovatieve, aansprekende en technisch interessante merken. Hiernaast komen occasions van de meest aansprekende merken langs in de werkplaats. Dat maakt jouw werk heel afwisselend. Klanten zijn zonder uitzondering enthousiasten met grote liefde voor hun motorfiets. Hoewel je opdrachten zelfstandig uitvoert, werk je binnen een collegiaal team met veel technische deskundigheid,waar jij te allen tijde gebruik van kunt maken..

Wat maakt deze job extra leuk?

MotoPort Hippolytushoef is een levendige zaak met veel informatieve en sociale activiteiten. De binding met de klanten is hoog en velen ervan komen al jarenlang trouw langs. Het bedrijf staat bekend als een fijne werkgever met evenveel hart voor de mens als voor de motor. Je werkt van dinsdag t/m vrijdag en 1x per twee weken op zaterdag. Om de week heb je dus een extra lang weekend van zaterdag tot dinsdag!

Wat vraagt MotoPort?

• Technische MBO-opleiding
• Bij voorkeur 2+ jaar technische werkervaring
• Ervaring in de gemotoriseerde branche is een pre (motor, auto, agrarisch)
• Secuur, degelijk en verantwoordelijk werken
• Collegiaal samenwerken binnen het team
• Rijbewijs A

Wat is verder van belang?

Hippolytushoef is prima te bereiken met eigen vervoer (geen files!) vanuit Noord-Holland en Friesland. Dus eigen motorfiets of eventueel auto is wel een must. Afstand is dan minder van belang. Ook krijg je een kilometervergoeding.

Meer weten?

Shara van der Ploeg, consultant bij BAPAS Arbeidspsychologen, kan je meer vertellen over het bedrijf en de functie. Je kunt haar bereiken op 020-7162464 of via shara.vanderploeg@bapas.nl. Kijk ook op motoport.nl/hippolytushoef en op www.bapas.nl

Solliciteren?

Je sollicitatie is welkom bij: BAPAS Arbeidspsychologen, t.a.v. Shara van der Ploeg.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws