Skip to main content

MotorVacature: International Account Manager Pinlock

Heb jij een passie voor internationale sales waarbij je ongeveer 40% van je tijd onderweg bent in Europa en Noord-Amerika? Dan is dit een fantastische mogelijkheid bij Pinlock!

Pinlock is wereldwijd marktleider op het gebied van condensvrije motorhelmvizieren. Veel motorliefhebbers zweren bij een Pinlock lens en voor hen is zo’n lens een voorwaarde om met plezier motor te kunnen rijden. Dit maakt sales voor Pinlock ook juist zo leuk: een product met een sterk onderscheidend vermogen en een hoge relevantie voor de motorrijder en motorhelmfabrikant.

De Pinlock lens, ooit winnaar van de beste uitvinding van het jaar in Nederland, is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de motorhelm. Van de weekendrijders tot de coureurs in de MotoGP en Formule 1, Pinlock biedt helder en condensvrij zicht in alle weerscondities.

DE UITDAGING

Als International Account Manager van Pinlock ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en het verder verstevigen van de lange termijn relaties met onze klanten, de motorhelmmerken. De vacature is een uitbreiding van ons sales team, met een nadruk op accounts in Europa en Noord-Amerika.

In je dagelijkse werkzaamheden assisteer je jouw klanten bij de implementatie van ons product, sluit je verkoopdeals, zorg je dat je continu weet wat er speelt bij je klanten en doe je onderzoek naar nieuwe verkoopkansen.

Je reist alleen maar ook regelmatig met collega’s van Technical Sales Support van Pinlock. Tijdens je werk kun je 100% rekenen op de ondersteuning van je collega’s van het team in Lelystad en werk je nauw samen met twee collega Account Managers en de Sales Manager.

JOUW SKILLS

  • Je bent een prettige gesprekspartner en bezit overtuigingskracht
  • Je bent een uitstekende relatiebouwer
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig werken om je resultaten te behalen

FUNCTIE-EISEN

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële rol
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Affiniteit of kennis van de motorindustrie is een grote plus
  • Je beschikt over een rijbewijs B, rijbewijs A is een pré

ONS AANBOD

In deze functie bij ga je werken in een internationale omgeving met voldoende ruimte voor je commerciële & ondernemende ambities. De organisatie bied je de mogelijkheid om de wereld te verkennen en samen te werken met verschillende culturen. De Pinlock organisatie is compact, zeer slagvaardig en bestaat uit ongeveer 20 personen in Lelystad en heeft daarnaast nog productielocaties in Nederland en België (40 personen). Pinlock werkt intensief samen met meer dan 150 motorhelmmerken en meer dan 100 distributeurs over de hele wereld.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform. Naast een basissalaris kan je een mooie bonus verdienen en bieden wij een goede pensioenregeling. Bij de functie krijg je de beschikking over een mobiele telefoon, laptop en leaseauto. Daarnaast krijg je verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

REAGEREN?

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Reageer dan naar: careers@pinlock.com Wil je eerst wat meer weten, neem dan contact op met onze Sales Manager Bart via 06-12583671.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws