Skip to main content

MotorVacature: Fulltime motorfietstechnicus (Hoogeveen)

Het team van Jager Motoren is op zoek naar een nieuwe collega. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden in de werkplaats hebben wij ruimte voor een ervaren motorfietstechnicus

Profiel: 
Wij zoeken iemand met een afgeronde opleiding tot motorfietsmonteur. Met minimaal 3 jaar werkervaring in de motorbranche. Je bent accuraat en hebt geen “9 tot 5″mentaliteit. Je bent klantvriendelijk en proactief ingesteld. Je doet je werk met gezond verstand en je vind het leuk om in een team te werken. Je bent collegiaal en hebt gevoel voor humor. 

Functieomschrijving: 
Je wilt je technische vaardigheden graag inzetten en je bewijzen in een moderne grote motorzaak. Je zult werken in een motorzaak, waar je verantwoordelijk zult zijn voor onder andere de reparaties en het onderhoud. Per reparatie een diagnose kunnen geven, dit ook aan de klanten communiceren en het juiste advies geven aan de klanten. Ook is het van belang dat je communicatief vaardig bent, dit in verband met het contact met de klanten. 

Wij bieden: 
Een prettige, ontspannen werksfeer in een uitdagende omgeving, ons pand op bedrijventerrein De Buitenvaart. En uiteraard een prima salariëring. 

Solliciteren: 
Neem telefonisch contact op met Arjan Jager of kom langs aan de Buitenvaart. Je kunt ook een brief met CV sturen aan: A. Jager, Buitenvaart 1214, 7905 SG, Hoogeveen. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws