MotorVacature: Dunlop Sales Promotor

Hoco Parts is een dynamisch en snel groeiende onderneming die gespecialiseerd is in het importeren en distribueren van hoogwaardige producten voor de motorfiets aftermarket. Hoco Parts kent een ongedwongen sfeer met een grote eigen inbreng, korte communicatielijnen en een groot enthousiasme in wat we doen. Voor ons exclusieve distributeurschap van Dunlop motorbanden zijn we op zoek naar een: 

Dunlop Sales Promotor (m/v) noord-, oost en zuid-oost Nederland 

Dunlop is een toonaangevende motorbandenproducent, opgericht in 1888. Het is de oudste bandenproducent ter wereld en letterlijk de uitvinder van de luchtband. In de vele jaren hierna heeft Dunlop zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler met fabrieken in alle werelddelen. Het motto is: From race to road. Vanuit deze filosofie ontwikkeld Dunlop zijn producten. Races winnen ze in de MXGP, Moto2, Moto3 Isle of Man TT, EWC, enz. enz. De ontwikkelingen gedaan voor de motorsport, zie je terug in de producten voor de consument.

Als Sales Promotor ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen in het rayon. Op actieve wijze onderhoud je jouw relaties en ben je creatief in het bewerken van de markt. Jouw doel is het vergroten van het marktaandeel. Dit bereik je door de klanten te voorzien van deskundig advies over het productassortiment en de dienstverlening. Uiteraard wordt je getraind volgens de fabrieksnormen, zodat je goed voorbereidt onderweg kan. Verder kun je rekenen op ondersteuning van onze binnendienst en rapporteer je aan de Sales Manager.

We zoeken een enthousiaste persoon met ambitie en gedrevenheid en minimaal een voltooide MBO opleiding en in het bezit van rijbewijs B. De ideale kandidaat heeft zijn hart verpand aan motorfietsen en rijdt zelf motor of wil dat gaan doen. Daarnaast ben je bereid om tijdens het seizoen in de weekenden je klant te ondersteunen tijdens opendagen en inzetbaar op diverse evenementen, zoals de TT van Assen en/of beurzen.

Je begrijpt hoe belangrijk klantvriendelijkheid is, kunt goed met mensen omgaan zowel met klanten als met collega’s, je woont bij voorkeur in Midden-Nederland. Je bent een winnaar en hebt een pro actieve opstelling gericht op dienstverlening en je bent bekend met Windows (Excel/Word/Outlook). Gezien het internationale karakter van ons bedrijf is een goede beheersing van het Engels een pré.

De juiste kandidaat bieden we een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een organisatie die zich kenmerkt door een grote vorm van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezond groeiende organisatie met familiaire sfeer. We bieden een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?
Bezoek onze website www.hocoparts.nl. Sollicitaties voorzien van een uitgebreide CV met motivatie en foto (max. 2 A4), stuurt u per e-mail naar:
werkenbij@hocoparts.com. Uw reactie verwachten we binnen 2 weken.

Hoco Parts B.V. –  Harselaarseweg 104 –  3771 MB Barneveld

Je sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief