Skip to main content

Kom werken bij de meest complete motorzaak van Zuid-Nederland! Motor Centrum Rijen (gelegen in de driehoek Breda, Tilburg en Den Bosch) is meer dan 50 jaar een begrip en een motorzaak die zich onderscheid door uitstekende service en persoonlijke aandacht voor iedere motorrijder. De afgelopen 10 jaar is ons familiebedrijf op alle vlakken enorm gegroeid. Zo zijn we naast het Suzuki dealerschap ook de merken Kawasaki, Triumph en KTM gaan voeren, waarbij onze showroom ingrijpend werd uitgebreid en verbouwd. 

GEZOCHT: COMMERCIËLE DUIZENDPOOT!

In 2021 zijn wij ook de samenwerking aangegaan met Voordeelhelmen.nl, de grootste helmen- en motorkleding webshop van de Benelux met meer dan 70 verschillende merken. Ook onze kledingshop is hiervoor compleet verbouwd en geopend als Voordeelhelmen Rijen. Met Voordeelhelmen Rijen combineren we het gemak en het vertrouwen van een fysieke kledingshop met de unieke pluspunten van een grote webwinkel. Door de recente samenwerking met Motoshare.nl heeft ook de verhuur van motoren een enorme vlucht genomen.

Om al deze ontwikkelingen in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot die zich zal gaan ontfermen over Voordeelhelmen Rijen en onze verhuurtak. Hierbij vervul je de belangrijke rol om samen met de klant (collega motorrijder) tot het juiste product te komen. Met jouw kennis en ervaring als motorrijder, herken je de behoefte van de motorrijder en kan je hier een passend product uit het assortiment bij matchen. Heb jij die kennis nog niet? Dan gaan wij ervoor zorgen dat jouw kennis zeer snel wordt verbreed.

Jij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant tevreden, met het juiste product en veilig weer op de motor stapt. Jij kan het gezicht van onze kledingshop worden, het aanspreekpunt en de expert op het gebied van de beste motoruitrusting. Daarnaast beheer je onze vloot verhuurmotoren.

WIJ VRAGEN

  • Je hebt een sterke affiniteit met motorrijden
  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en hebt een echte hands-on mentaliteit
  • Je bent beschikbaar in de weekenden en vakanties
  • Je bent communicatief sterk en komt graag met eigen initiatieven
  • Je bent in staat om snel te schakelen tussen werkzaamheden
  • Je hebt een pro-actieve en zelfstandige werkhouding
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een teamplayer
  • Werkervaring in de retail is een pre
  • Je bent woonachtig op goed bereisbare afstand van onze winkel

WIJ BIEDEN

Wij bieden een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag) in een modern familiebedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen of opleidingen. Daarnaast kom je in een fantastisch team terecht met leuke collega’s.

Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV met motivatie naar info@mcrijen.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws