MotorVacature: Aftersales monteur Premium Motors Apeldoorn

Wordt jij onze nieuwe Premium collega? Premium Motors is een moderne motorzaak en verkoopt vooral jong gebruikte occasions en is dealer van Kawasaki en KTM straatmotoren. Made for You is ons moto. Wij leveren vakkundig maatwerk zowel op het gebied van motorfietsen als op het gebied van kleding. Uniek bij Premium Motors is onze Vandaag kopen = Vandaag rijden service. Deze service vereist een hoge mate van flexibiliteit in de werkplaats. Daarvoor zijn wij voor ons werkplaatsteam per direct op zoek naar een enthousiaste aftersales collega die zichzelf in onderstaand profiel herkent. 

Vacature: Aftersales monteur 

Functieomschrijving: 
Je wordt verantwoordelijk voor het afleverklaar maken van de verkochte motorfietsen met variërende werkzaamheden zoals een grote beurt, kleine beurt, bandenwissel en de opbouw van accessoires. Ook de opbouw van de nieuwe Kawasaki en KTM motoren behoort tot je takenpakket.
Daarnaast assisteer je daar waar mogelijk het werkplaatsteam.

Wat vragen wij: 
Je hebt een technische opleiding op MBO niveau tot 2e monteur gevolgd. Je kunt goed werken in teamverband, je bent flexibel en kunt tegen een gezonde werkdruk, werkt nauwkeurig en netjes. Natuurlijk heb je geen 9 to 5 mentaliteit en ben je ook bereid om te werken op zaterdagen en koopavonden. Motorrijbewijs is een pre !

Wat bieden wij: 
Een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden in één van de mooiste motorzaken van Nederland. Onze state of the art werkplaats, waar ook het Hyperpro Service Center gehuisvest is, is uiteraard voorzien van de meest moderne apparatuur en gereedschappen.

Herken jij jezelf in dit profiel dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV. Je sollicitatie kun je sturen aan:
Premium Motors, Steenbokstraat 27, 7324 AZ Apeldoorn. Of mailen naar: receptie@premiummotors.nl
Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met onze chef werkplaats Jamie Coe. Ons telefoonnummer is 055-3602034 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief